keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tiedoksi

Luulin, että kaikki blogit, joihin olen ilmoittautunut lukijaksi, olisivat näkyneet sivupalkkilistassani. Vähitellen aloin ihmetellä, kun niin moni tuntui jättäneen bloggaamisen kokonaan. No, nyt huomasin, että jonkun mystisen asetuksen takia listassa näkyi vain osa blogeista, joita oikeasti haluan seurata.
Virhe on nyt korjattu. Pyydän anteeksi radiohiljaisuuttani monien blogien osalta. En ole käynyt kommentoimassa, kun en ole ollut tietoinen uusista päivityksistä. Huh, toisaalta tämä tietää sitä, että blogien lukemiseen menee taas enemmän aikaa... Positiivinen ongelma, kuitenkin. :)

12 kommenttia:

 1. Karoliina, minä en ehdi moista edes seurata;-) Sen huomaan, jos joku ei käy ollenkaan kommentoimassa pitkään aikaan.

  Olen hyvin monien blogien vakilukija, myös niiden, jotka eivät lue minua. En lopeta vakilukijana olemista muuta kuin loukattuna. Sen sijaan, en väenväkisin enää kommentoi, jos ei yhtään joku postaus kiinnosta.

  Arvaappa, miksi halusin sinut bloggaajaksi;-) Siksi että huomaisit, miten paljon vastavuoroisuus vie aikaa. Mieheni väittää, että jos kommentoin kaikkia seuraamiani blogeja, minulta menee siihen päivä viikossa! Se on pois tietysti lukemiselta - ja kuntoilulta. Kestän ajatuksen, sillä pidän tätä projektina, jolla on alku ja loppu. Sen jälkeen taas jotain uutta.

  Mukavaa viikon jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minulla sama juttu.Huomasin asian kyllä jokin aika sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi korjata asiaa. En ymmärrä, miksi sivupalkkiin täytyy lisätä blogit erikseen! Itse kun seuraan blogeja hallintopaneelin syötteen kautta. Mutta lupaan taas itselleni, että joku päivä otan asiakseni siivota sivupalkkini päivitetympään muotoon...

  VastaaPoista
 3. Ah, se olikin helpompaa kuin muistelin, tai ehkä systeemiä on kehitetty sitten viime kerran! Nyt sinäkin ja monet muut löytyvät sivupalkista, jes!

  VastaaPoista
 4. Mie tykkään päivittää tuota omaa listaani, sillä pääsääntöisesti klikkailen sitä kautta ihmisten blogeihin. Herttaista ilmoittaa lukemattomuudesta. :)

  VastaaPoista
 5. Minullakin kävi aluksi juuri noin. ;)

  VastaaPoista
 6. Leena, sitäpä juuri tarkoitin, että nyt tuli vahingossa pitkä väli, etten käynyt saati kommentoinut monissa aiemmin seuraamissani blogeissa.

  Minäkään en ehdi kommentoida kaikkea, en aina edes lue, jos tiedän otsikon perusteella, ettei minulla ole aiheeseen eli kirjaan mielenkiintoa tai sanottavaa. Mutta luin ja kommentoin blogeja vähintään yhtä paljon jo ennen kuin aloitin omani, joten ei tämä bloggaajan statuksen myötä mitenkään yllätyksenä tullut. :) Nyt vain on lisänä oman blogin ylläpito, mutta oma valintahan tämä on, ja teen tätä mielelläni aktiivisesti niin kauan kuin pystyn ja jaksan.

  Amma, se olikin helppoa, kun tajusin, missä vika piili. Minä seuraan blogeja juuri tuosta omasta sivupalkista, ja siksi tämä oli blogistelijan painajainen. :D

  Hanna: Olenkin tosi herttainen ihminen. :D

  Peikkoneito: Kiva tietää, että on kohtalotovereita. :)

  VastaaPoista
 7. Oijoi. Itse vasta-alkajana olen törmäillyt milloin mihinkin kummalliseen blogiasetukseen. Monesti olen ihan vain löytänyt jonkin asetuskokonaisuuden, jota en edes ollut tiennyt olevan olemassa. :-)

  Koska olen aika hukassa ja alussa, voitko kertoa, mikä tuo asetus oli, joka määrittää noiden muiden blogien näkyvyyttä?

  VastaaPoista
 8. Paula, en ole varma, osaanko neuvoa menemättä itse Bloggeriin (tietenkin _voisin_ avata toisen ikkunan ja loggautua sinne, mutta laiska ei jaksa, heh), mutta jos olet siis ilmoittautunut lukijaksi tai tilannut joidenkin blogien RSS-syötteet, eivätkä ne näy tuossa lukulistassasi, niin mene muokkaamaan blogisi ulkoasua, valitse sen Oma blogiluettelon (tms.) muokkaaminen, valitse Lisää (?), valitse Lukemani blogit (?) ja niistä "kaikki". Sitten klikkaat "lisää" ja "tallenna".

  Jotenkin noin. Jos ei onnistu, niin ota vain uudelleen yhteyttä, niin avaan sen toisen ikkunan ja katson vaihe vaiheelta läpi samalla kun kirjoitan ohjeita. :)

  VastaaPoista
 9. Karoliina, kun pääsen viikonloppupostaukseeni asti, teen erään ehdotuksen, joka auttaa blogivisiteerausta ainakin minun mielestäni. Enää ei sitten tapahdu, että joku luulee, että olet hänet unohtanut, kun et kommentoi.

  Minullakin on se juttu, että en millään voisi kommentoida, jos en löydä yhtään mitään järkevää/kivaa/innoittavaa sanottavaa. Toisaalta, on tyly ohittaa, kun tietää toisen odottavan kommentointia...Tähän tulee nyt ratkaisu. Se käyttää sitä, joka haluaa. Vähän hassukin se on, mutta mukavaa blogi-ilmapiiriä ylläpitävä. Ehdottomasti.

  VastaaPoista
 10. Leena, kuulostaa hyvältä, jään odottamaan! Kohta varmaan loppuukin minun nettihetkeni tältä erää, kun Dani herää päiväuniltaan, enkä ole vielä ehtinyt muiden blogeihin...

  VastaaPoista
 11. Karoliina, kiitos vastauksesta. Juuri noin olenkin blogiani hoidellut. Olen siis oppinut jotakin :-)! Välillä vain uutena olen epävarma, että osaanko ja hallitsenko, mutta kiva olla oppimassa.

  Tuo Leenan juttu kiinnostaa minuakin. Pitääpä muistaa kurkata!

  VastaaPoista
 12. Paula, hyvä että oli mennyt oikein kuin itsestään. :) Minullakin on vielä ihan hirveästi opittavaa Bloggerista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...