sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sanaton sunnuntai

8 kommenttia:

 1. Kivoja tunnelmakuvia! Mekin olimme muuten tänään tapahtumassa, missä paloauto ja aloin jo miettiä, että asummeko samassa kaupungissa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Susa! Ei me kyllä käsittääkseni asuta: me majailemme Espoossa. :) Hälytysajoneuvojen viehätys lienee tajuttu useammassakin lastentapahtumassa. :D Meillä molemmat lapset kiipesivät innoissaan paloautoon, mutta Dani oli se, jota ei ilman pieniä raivareita saanut sieltä pois. Ja paloauton jälkeen poliisiauto ei ollut kummankaan mielestä enää mitään.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa sunnuntaitunnelmaa siellä. Ja tosi suloiset lapset. :) Stellan tyyli niin yöpuvun kuin aamiaiskulhonkin suhteen sopivat täysin yhteen oman joulutyttöni maun kanssa.

  Ja jäätulppaaneja sielläkin ;)

  VastaaPoista
 4. Wau tuota pinkkiä jääkukkaa♥

  Nyt unelmoin kahden vessamme remontista, joten wc-postaus herätti taas unelmia ja ideoita.

  VastaaPoista
 5. Katja, kiitos, lapset ovat toki hirmuisen suloisia mammankin mielestä. :) Stellalla on mennyt ehdottomin tyttöilykausi vähän ohi, mutta edelleen Hello Kitty ja kaikki vaaleanpunainen ovat aika varmoja valintoja. :)

  Ja niin, jäätulppaaneja. ;) Niitä oli ihana puuhata, kiitos vinkistä. Nuo kuvat on rehellisesti sanottuna otettu jo aiemmin, mutta kyllähän tänäänkin vielä aamupäivällä oli pakkasta ja aurinkokin paistoi.

  Leena, kiva että tykkäsit kukasta ja vessasta. :D Tuo alakerran wc on oikeastaan ainoa hieman romanttisemmin sisustettu huone meillä. Mies on suuri modernin tyylin ystävä, ja se kieltämättä istuu paremmin tällaiseen 1980-luvulla rakennettuun taloon. Joitakin kompromisseja ja poikkeuksia on kuitenkin tehty, tämän wc:n lisäksi esimerkiksi itämaistyylinen parvekkeemme (pitääkin laittaa siitä kuva joskus).

  Tuolla vessassa ihmiset tuppaavat ihastelemaan etenkin peiliä, joka on Finnmirrorin Karelia (http://www.finnmirror.fi/tuote/index.tmpl?sivu_id=119;id=57). Romanttinen, mutta siinä on kuitenkin jujunsa lähemmin tarkasteltuna. :)

  VastaaPoista
 6. Piti muuten vielä Katjalle sanoa, että emaskuloitu Danihan vetää puuronsa myös vaaleanpunaisesta kulhosta, kuten kuvasta näkyy, ja paljon muutakin tyttömäistä on perinyt siskoltaan. :) Toki häntä kuunnellaan sitten, kun aiheesta alkaa olla omia mielipiteitä, mutta toistaiseksi tyttöjen värit kelpaavat hyvin.

  VastaaPoista
 7. Huomenta,

  näin sanallisena maanantaina. Suloisia kuvia! Oi että tuota ensimmäisen kuvan katsetta! Ja sitten ihastelin tapettia ja vessan altaan puhtautta (totta kai!) ja suuria silmiä...

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Maanantaita ja alkanutta viikkoa sinullekin, Ilsita. :) Ja kiitos! Sinä ja pesualtaat... Olet herttis. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...