sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sanaton sunnuntai: Kirjava riemu


6 kommenttia:

 1. Pidän rutiineista ja olenkin ihastuksissani, kun olet täällä blogissas lanseerannut tuon poistoperjantain sekä sanattoman sunnuntain ;)

  Heti pitää kysyä, että mistä tuo ihana sisustustarra?? Nuorimman kummityttöni lastenhuone on vielä sisustuksen suhteen vaiheessa ja olen koittanut sinne katsella avuksi jotain ihanaa seinätarraa.

  PS: Kirja lähtee alkuviikosta postipojan kuljetettavaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva, Susa, että pidät. :) Viikonpäiväteemoja on enemmänkin, mutta ne eivät toistu ehkä ihan joka viikko, jos aiheesta ei ole aina järkevää asiaa.

  Tuo minustakin ihana bambitarra on suomalaisen Klaus Haapaniemen käsialaa ja me tilasimme sen aikanaan ranskalaisesta Domestic-nettikaupasta (www.domestic.fr), mutta huomasin nyt, että niitä saa myös kotimaisesta Zoccasta (www.zocca.fi). Domesticissa näytti olevan aika paljon edullisempi hinta, mutten tiedä, miten paljon hintaeroksi lopulta jää toimituskulut mukaan lukien.

  Kirjapäiväkirjaa odotellen. :)

  PS. Kävin korjaamassa tuon suomalaisen nettikaupan Ziccosta Zoccaksi... Zicco on puolestaan ihana lastentavaraliike Helsingissä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Lukemisen ja elämän iloa :)
  Minäkin rakastuin tuohon tarraan.

  VastaaPoista
 4. Joo, tuo kuvastaa hyvin meidän lapsia, että vähän aikaa kirjoja katseltuaan on jo pakko pistää sukkahousudisko pystyyn energian purkamiseksi. :) Ja tarra on tosiaan kiva, vaikka Stella on sitä joskus jopa pelännytkin ja kysellyt miksi se oikein on hänen sänkynsä yläpuolella. :D

  VastaaPoista
 5. Voi kirjailoja! Suloisia lapsia. Ja ihanasti keskittyminen vaihtuu johonkin ihan muuhun hetken päästä...!

  Ja erityisen iloinen olen aina nähdessäni poikia sukkahousuissa. :D

  VastaaPoista
 6. Hih, Dani ei ehkä tykkää näistä kuvista kymmenen vuoden päästä. :D Poikaraukka kulkee tosiaan tiiviisti sukkahousuissa vielä kaikki haalarikelit. Kylään nyt on tapana laittaa jotakin miehekkäämpää. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...