tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kirjava kammari on syntynyt

Hei ja tervetuloa!


Tässä on kauan suunnittelmani kirjablogi ja sen ensimmäinen postaus. "Kirjava kammari" ei ole ainakaan vielä ulkoasultaan tai muutenkaan oikein sellainen kuin haluaisin, kun en ole mikään IT-velho. Ei tuon nimenkään pitänyt olla mitenkään lopullinen. Minä vain vähän leikin Bloggerin kanssa, kun olin juuri onnistunut alkamaan suosikkiblogieni lukijaksikin. Että ihan testinä täällä vain oltiin. No, sitten huomasin, että testi on näköjään jo maailmalla, kun Kammariin oli tullut pari lukijaa! Kaikkea sitä. Ajattelin sitten, että ehkä tänne pitää kirjoittaakin.


(Ja tosi ihanaa oli saada heti lukijoita, en minä sillä. Kiitos kun tulitte!)


Sitä paitsi tämä on hyvä päivä aloittaa, kun samalla alkaa uusi kuukausi. Maaliskuun ensimmäinen on kai jonkin määritelmän mukaan kevään ensimmäinen päivä. Ei ollut kauhean keväistä tänään, mutta väittävät kevään kuitenkin tulevan. Ennemmin tai myöhemmin. 


Meidän 4-vuotias Stella ei taida kuitenkaan olla siitä vakuuttunut. Heräsin nimittäin viime yönä lastenhuoneesta kuuluneeseen ulvontaan, ja kun juoksin tukka pystyssä, silmät ristissä ja sydän kurkussa katsomaan missä palaa, Stella itki sängyssään lohduttomana: "Mä haluan, että on kevät!" Mitäpä siihen sitten.


Minä en kärsi talvesta lainkaan niin paljon kuin moni muu epäonnekseen Suomeen syntynyt. Kevät saattaa silti olla lempivuodenaikani (en ole varma, koska pidän kaikista), joten kyllä minäkin sitä jo odotan. Ja testaan tämän aasinsillan kautta kuvan lisäämistä (siinä on näkymä meidän parvekkeelta):
Mutta hei, tämä on edelleen vain testiä ja tämä tällainen jaarittelu, että saan blogin synnytettyä virallisesti 1.3.2011. Makustelen tätä tällä tavalla epävarmasti varmaankin tämän viikkoa, ja pyrin aloittamaan ensi viikon alusta ihan kunnolla. Ja kirjoitan sitten niistä kirjoistakin.


Nähdään taas pian!

13 kommenttia:

 1. Heh, näin siinä helposti käy:) Tervetuloa kirjablogimaailmaan myös bloggaajan roolissa! Innolla odottelen jatkoa!

  T.Amma

  VastaaPoista
 2. Huh. Pitkän blogi-iltapuhteen päätteeksi sanon vain lyhyesti, että kiitos tervetulotoivotuksista, Amma, ja JEE, eka kommentti! :D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogistaniaan Karoliina! Parhaitenhan kaikesta tietää ja oppii, kun siellä itse kiehuu mukana;-)

  Sinä valvoit nyt liian myöhään, mutta tietäisitpä kuinka usein olen kirjoittanut vielä tuohon aikaan. Lukeminen puolen yön jälkeen on aivan tavanomaista, mutta saan kyllä aamulla nukkua, mikä onkin elämäni kovin ylellisyys. Mies päästää koirankin aamulla aikaisin ulos, hakee lehden etc. ennen kuin lähtee töihin.

  Tänään oli aikainen herätys, sillä mitäpä nainen ei tekisi ulkonäkönsä eteen eli kaupunkiin ja kampaajalle. Sitten ehkä kokeilemaan serkun vinkkaamaa suvimekkoa...Ihan tosi: Suvimekot ovat jo kaupoissa.

  Mukavahenkistä blogielämää Sinulle½

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että päätit perustaa oman blogin! tervetuloa mukaan:)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Bloggeriin ja onnea blogillesi, Karoliina ♥ Näyttää hyvältä ja olin niin innoissani blogistasi, että kirjauduin lukijaksi aamulla kuuden jälkeen (jolloin kuopus yleensä lempeästi herättää) iPhonellani. Nyt vasta ehdin kunnolla lukemaan.

  Ajatus siitä, että tässä blogissa on mietteitä kirjoista ja myös oikeasta elämästä kuulostaa hyvältä. Ja ainakin minä pidän kovasti nimestä Kirjava kammari.

  Hyvän päivän valitsit blogisi syntymäpäiväksi. ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Leena! Tuo aamunukkuminen onkin luksusta, sinä onnellinen. :) Meillä herättää kello arkisin ennen seitsemää ja nuorimmainen Dani viikonloppuisinkin usein samoihin aikoihin. Teemme tosin yleensä mieheni Teemun kanssa niin, että toinen saa nukkua pitkää lauantaina ja toinen sunnuntaina. Se on kiva systeemi, mutta toisaalta emme sitten yleensä ehdi lähteä minnekään aamupäivällä, sillä Danin täytyy päästä päiväunille taas puolenpäivän jälkeen.. Mutta tämä kaikki on niin kovin väliaikaista lasten ollessa pieniä vain hetken, että nyt täytyy vain jaksaa näin. :)

  Oi, uusi pää ja ehkä mekkokin! Olisi kiva nähdä kuvia blogissasi, vaikket taida kovin mielelläsi päivän asuja esitellä.. ;)

  Kiitos, Sanna! <3

  Kiitos myös Katjalle kauniista sanoista! No todella tulikin hyvä syntymäpäivä blogille. ;) Onnea vain vielä tätäkin kautta. Ehkä blogistanikin tulee tyypillinen Kalat. Ainakin tämä ensimmäinen ulkoasuversio on melko romanttishaaveellinen. :D

  Kiitos, Hanna! <3

  Mahtavaa saada heti lukijoita ja kommentteja. Muistatte ehkä oman blogin perustamisesta tämän tunteen: huomaan suunnittelevani into piukeana koko ajan mielessäni postauksia ja uusia ideoita. Yritän kuitenkin toppuutella itseäni vähän, kun on paljon muutakin tärkeää tehtävää. :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa minunkin puolestani :-)

  VastaaPoista
 8. Olipas tämä ilostuttava yllätys, Karoliina! Tervetuloa sakeanmakeaan joukkoon! Hetimmiten ilmaannuin lukijaksi, ettei mene tekstit ohisuun ja sivukorvien. Bloginautintoa,

  Valkoinen kirahvi

  VastaaPoista
 9. Kiitos toivotuksista ja kauniista sanoista, Valkoinen kirahvi! <3

  VastaaPoista
 10. Haa, hienoa, onnea uudelle blogille! :)

  Vuodenajoista olen samoilla linjoilla kanssasi: kaikki ovat suosikkejani, mutta jos on pakko valita yksi ylitse muiden niin se on kevät. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, Satu! Minä en ole varma siitä kevään ykköspaikasta omalla listallani. On se ehkä hienoin tunne maailmassa, kun kevät tulee pitkän talven jälkeen, mutta toisaalta rakastan samalla tavalla syksyn tuloa (huomattavasti lyhyemmän) kesän jälkeen. Ja onhan kesä kuitenkin... kesä. :) Talvi ei kai yllä suosikikseni asti, mutta pidän kyllä kovasti siitäkin. Etenkin joulusta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...