perjantai 25. maaliskuuta 2011

Onnellinen voittaja on...

Äh, unohdin eilen illalla suorittaa arvonnan lasten kanssa, ja tänään on niin paljon kaikkea (kivaa) puuhaa, että ajan säästämiseksi turvauduin taas random.org-palveluun.


Sillä nythän on aika ilmoittaa viime viikon poistoperjantaiarvonnan onnellinen voittaja! Ja hän on...


Kirsikka, My White Dreams -blogista!


Onnea voittajalle! Ilmoita osoitetietosi sähköpostiini, niin ihanan Carol Shieldsin Kaiken keskellä Mary Swann pääsee uuteen kotiinsa. :)


Sää on eilen ja tänään vaihdellut kuin taaperoikäisen mieliala, mutta ainakin nyt paistaa ihana perjantaiaurinko. Olen tänään vähän täpinöissäni, sillä lapset menevät mummolaan yöksi ja minä pääsen mieheni kanssa treffeille. :) Menemme syömään oikein kolmen ruokalajin illallisen (niillä kuuluisilla normaaleilla ruokajuomilla) Eliteen ja sitten jatketaan vielä illan istumista keskustassa tai tullaan kuhertelemaan kotisohvalle. Joka tapauksessa saadaan vietttää ihana, rauhallinen ilta kahdenkesken ja nukkua huomenna pitkään.


Huomenna sitten lapsia hakiessamme maistelemme anoppilassa hieman cavaa ja tuoreita Barcelonan matkakuulumisia (lähdemme itse samalle suunnalle kesäkuussa). Sunnuntaina on taas vuorossa vierailu äitini ja tämän miesystävän luona Hyvinkäällä, joten mukavaa ohjelmaa tälle viikonlopulle riittää.


Tänään minulla on paljon aikaa käsissäni, kun lapset menevät mummolaan suoraan päiväkodista (parturin kautta, ihanaa kun joku huolehtii pienten moppipäiden siistimisestä) ja treffit alkavat vasta kahdeksalta. Blogin puolella on tarkoitus vähintään ilmoittaa uusi poistokirja sekä mahdollisesti tehdä toinenkin postaus. Yritän myös jatkaa kirjahyllyninventaariotani. Sain eilen loppuun aikuisten proosan läpikäymisen, ja mielestäni onnistuin aika hienosti heivaamaan noin 50 kirjaa, kun niitä jäi jäljelle arviolta alle 300 nidettä. Suuri osa poistetuista tulee pitkin vuotta näihin perjantaiarvontoihin, osasta teen paketteja toisiin arvontoihin. Loput menevät muualle lahjoitettaviksi.


Tietokirjahyllyssä karsintaa pitäisi tehdä vielä kovemmalla kädellä, sillä internetin myötä tietokirjoja ainakin meillä selaillaan enää aniharvoin. On siellä toki säästettävääkin, mutta paljon saa lähteä. Ihmettelen vain, kuka niitä ottaa vaivoikseen? Argh. Tietokirjojen jälkeen pitäisi vielä järjestellä lastenkirjat, joista en varmaankaan heitä oikein mitään pois, mutta muuten urakka on iso, enkä ole vielä päättänyt, miten ja minne kaikki ne kirjat järjestän.


Mutta onhan kirjahyllyn järjestely kuitenkin hauskaa puuhaa. Minä ainakin olen siinä hommassa varsin tohkeissani posket punoittaen, sillä oikea järjestys on Hyvin Tärkeää maailman pitämiseksi radallaan. ;)


Ja onhan tänään perjantai!


Aurinkoa! :)
Treffit! :)
Hyvää ruokaa! :)
Hyvää viiniä! :)
Rakkautta! :)


Palaan vielä tänään, mutta jo nyt hyvää alkanutta viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta perjantailta! Toivotan siis mitä parhainta iltaa ja viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Uuh, odotan niin tätä perjantaipoistoa. Minäkö ahne? Mukavia treffejä!!
  Täällä ostetaan juustoja ja pidetään romanttinen koti-ilta. :)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on helppo toivottaa ihanaa viikonloppua, kun edessä on kaikkea tuota, mitä luettelit! Ja kolmen ruokalajin illallinen Elitessä. Vähän toista kuin eilinen iltani kotiäitiaikaisten kaverieni kanssa korsolaisessa ruokaravintolassa (sellainenkin on olemassa, ajatella ;-)), vaikka kyllä sekin virkisti.

  Barcelona kuulostaa ihanalta. Meillä on mieheni kanssa mietinnässä, että suuntaisimmeko touko-kesäkuussa Pariisiin, Barcelonaan, Berliiniin tai jonnekin Britanniaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua sinullekin ♥

  Oi ja voih, Barcelona! Olen monta vuotta haaveillut, että pääsisin sinne lomalle, mutta ainakaan tänä vuonna vielä ei ole reissua luvassa.

  VastaaPoista
 5. Minunkin maailmani on radallaan, pesin juuri arvaa minkä. :D

  Olisin voittanut tuon kirjan mielelläni, mutta onnea vaan Kirsikalle!

  Suunnitelmasi kuulostavat ihanilta, eli ei muuta kuin hyvää intub-, oh, ei vaan illallista teille! :D

  Ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Upeaa viikonloppua! Kevättalvi on totisesti mahtavaa aikaa.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa hyvältä! Stellan ja Danin vauva-aikaiset kirjat voidaan ottaa lainaan tänne meille, jos ne ei sovi teidän feng shuihin :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää viikonloppua ja onnea kirjainventaarioon! :)

  VastaaPoista
 9. Onnellista perjantai-iltaa! Sen ainesosilla ei voi kuin onnistua.

  VastaaPoista
 10. linnea, kiitos samoin!

  Ahne-Hanna :), nyt on sen verran erikoisempi opus poistossa, että saapa nähdä haluaako sitä monikaan.. Juustot ja koti-ilta kuulostavat ihanilta nekin! Mukavia kotitreffejä!

  Katja, korsolainen ruokaravintola kuulostaa kieltämättä vitsikkäältä, mutta hyvässä seurassa on toki hauskaa missä vain! :D Teilläkin on hyviä kohteita harkinnassa. Me mietitään, lähdetäänkö vielä toiselle lyhyelle matkalle Milanoon tai Hollantiin myöhemmin kesällä. Saa nähdä. Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheelle! ♥

  Susa, samoin sinulle! ♥ Toivottavasti pääset pian haaveidesi Barcelonaan. :)

  Ilse, en halua arvata... (No ei oikeesti, kyllä mää tiedän, että altaan. :) Ja hahaa! Kiitos, samoin sinne! ♥

  Paula, kiitos samoin!

  Maiju, juu, saatte kyllä kaikki katselukirjat enemmän kuin mielellään!

  Kirjahiiri, kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinulle!

  Lehtokotilo, kiitos samoin! Ja näin toivon. :) (Jotenkin sketsimäinen mutta perinteinen skenaario kai olisi, että pienten lasten vanhemmat kehittävät hirveän riidan heti kun pääsevät kahdestaan jonnekin ja saavat vielä viiniä... Mutta ei meille kyllä yleensä onneksi käy niin. :)

  VastaaPoista
 11. Ihanaa!!!!!! Kiitos, olen tosi onnellinen voitosta!
  Barcelona on yksi suosikkikohteistani, niin paljon katseltavaa, hyvää ruokaa, ihania erilaisia vaatteita, Desigual,..La Sagrada familia..Guellin puisto,Gaudi...ja VÄLIMERI!!
  Oikein suloista, ja aurinkoista viikonloppua sinne Suomeen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...