tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiukkojen haasteiden tiistai: Arvontavoittajat

Rumpujen pärinää ja väkijoukon huokailua... Kirjavan kammarin vuoden 2011 haasteita suorittaneiden voittaja-arvonnat on suoritettu!


Suomalaisen keskiluokan arki 2011 -haasteen suorittaneista arvonnan voitti...


Katja Lumiomena-blogista!


Siskoskirjat 2011 -haasteen suorittaneista arvonnan voitti...


Sara P.S. Rakastan kirjoja -blogista!


Totally British -haasteen suorittaneista arvonnan voitti...


Liisa Luetut, lukemattomat -blogista!


Onnea voittajille samppanjapullojen poksuessa auki! *poks, poks, poks* 


Ilmoitattehan ajan tasalla olevat yhteystietonne minulle (sähköpostiosoitteeni löytyy blogiprofiilistani), niin lähetän teille palkintopaketit, joiden sisältö on vielä osittain yllätys minulle itsellenikin. :D


Lisäksi haluan muistaa pienillä palkinnoilla Totally British -haasteeseen kaikkein eniten kirjoja lukeneita osallistujia, eli seuraavia "tosibrittejä":


Hdcanis Hyönteisdokumentti-blogista


Norkku Nenä kirjassa -blogista


Sonja Lukuhetket-blogista.


Laittakaa tekin minulle yhteystietonne. Osa minulla on varmasti tallessakin, mutta laittakaa silti meiliä varmuuden vuoksi, kun on niin monia palkittuja. :)


Olisin mielelläni palkinnut kaikki osallistujat, sillä jokainen oli minulle ilon aihe. Monet lukivat todella suuret määrät kirjoja ja/tai osallistuivat jopa kaikkiin haasteisiin, kiitos siitä, ja muutenkin kiitos sekä kauniita ruusuja kaikille!


Tulen emännöimään Kirjavassa kammarissa tänäkin vuonna muutamia haasteita (ensimmäinen on jo lanseerattu täällä) ja olen tosi iloinen, jos niihin osallistutaan taas samalla innolla. Nyt voi sanoa siis kirjaimellisesti, että kohti uusia haasteita. :) Yhdessä.

13 kommenttia:

 1. Onnea voittajille ja kiitos haasteiden emännälle! Pidän ikkunat auki Eurooppa-haasteeseen; jos tulen lukeneeksi siihen sopivia kirjoja, osallistun. Jännä nähdä, mitä muuta olet keksinyt ;).

  VastaaPoista
 2. Voi, mahtavaa! Ihana voittaa arvonnassa, kaikkiin haasteisiisi oli ilo osallistua ja tänä vuonna ainakin tuo Ikkunat auki Eurooppaan on korkattu tälläkin suunnalla. :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Kiitos muistamisesta! Tähän oli tosi hauskaa osallistua, Eurooppa-haastekin on kovasti työn alla...

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, Karoliina! TB:stä jäi hyvät muistot ja ikkunatkin on jo aukaistu Eurooppaa silmällä pitäen!;)

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille!

  Eurooppa-haasteeseen minäkin varmaan vähän niinkuin väkisinkin tulen osallistumaan ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille! :)

  Minä odotan jo innolla niitä tuleviakin haasteita :)

  VastaaPoista
 7. Jee, onnea onnekkaille!

  TB - haaste oli kyllä ihan yliveto, tuli luettua montaa uutta kirjailijaa. Ja kyttäilen tässä parhaillani että minnes kaikkialle Eurooppaan sitä ehtisi matkustaa.. :)

  VastaaPoista
 8. Mainio haaste oli, ja Eurooppaan tutustutaan nyt...piti alkaa pohtia että mitenköhän nuo pikkumaat saisi poimittua mukaan, Vatikaani taitaa vielä onnistua kun paaveillakin on omaa kirjallista tuotantoa, mutta joku San Marino tai Andorra...?

  VastaaPoista
 9. Oi, ihanaa! Laitan yhteystietojani tulemaan kunhan kuohujuomapullojen poksauttelultani ehdin :)

  VastaaPoista
 10. Karoliina, minä löysin tällaisen kartan itselleni. Harmittavasti siinä eivät näy ihan kaikki maat (kuten Suomi!) kokonaisena mutta hoitanee se silti tehtävänsä.

  http://bighugelabs.com/map.php

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista ja voittajille vielä onnittelut!

  Norkku, kiitos karttalinkistä, vaihdoin nyt tuon entisen tilalle. Ja Hdcanis, luulen että on lähes mahdotonta saada koko Eurooppa-lista täyteen, mutta yrittänyttä ei laiteta. :)

  VastaaPoista
 12. Voi että, ihana yllätys! <3 (Mahtaakohan sinulla olla osoitteeni vielä jossain tallessa, kun olen joskus voittanut Poistoperjantaissa, enkä ole siis muuttanut sen koommin...? Jos ei ole, laitan sinulle meiliä! :)

  Voi kun saisi vähän lisää tunteja vuorokauteen! Teen nyt reissuni jälkeen aivan jäätävää työputkea ja tuntuu etten ehdi blogimaailmaan nyt ollenkaan, huoh. Palaan kuitenkin Kirjavaan kammariin lähipäivinä oikein ajan ja ajatuksen kanssa! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, kyllä minulla on sinun osoitteesi. :) Laitan paketit matkaan varmaankin tällä viikolla.

   Olet aina lämpimästi tervetullut Kirjavaan kammariin, mutta ei stressiä! Tulet, kun ehdit. <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...