maanantai 30. tammikuuta 2012

Muistutus maanantaina: Blogistanian Globalia 2011

Hyvät (kirja)bloggaajat, muistakaa äänestää viime vuoden parhaita käännöskirjoja ajastamalla ehdokaslista blogiinne keskiviikkoaamuksi klo 10. Tarkemmat ohjeet ja paikka ilmoittautua mukaan löytyvät täältä. Alkaa jo ihan jännittää!

6 kommenttia:

 1. Muistetaan! Siis ei elämänkertoja, ei tietokirjoja (Jekaterinburg?), ei...?

  VastaaPoista
 2. Muistutus paikallaan, kiitos. Juttu on ollut jo pitkään valmiina, pitää vain vielä viilata kuvat ja ajastaa. Toivottavasti nyt pelittää, sillä lauantaina ajastamani juttu ei näkynyt muiden blogien listoissa, vaan päällimäisenä näyttäisi vieläkin olevan sitä edellinen.

  VastaaPoista
 3. Karoliina, google tekee kuulemma jonkun saamarin 'uudistuksen' juuri 1.2. Jos minusta ei kuulu, olen sitten pyörtynyt jälleen yhden teknisen kirouksen äärelle ja Supporittini ei ole kotona. Syytä sitten googlea, minä olen viaton!

  VastaaPoista
 4. Dääm! Viilailin listaa ja ajastaessani vahingossa painoin julkaisunappia liian aikaisin. Lista ehti olla näkyvillä max 20 s, mutta jopas nyt näkyy kuitten blogien blogiluetteloissa :(( ARGHH! Sorry...

  VastaaPoista
 5. Kirsi, minä näin sen ja meinasin saada sokin, että olen myöhässä;-)

  Karoliina, minä en osaa mitään ajastaa. Luen ensi yönä aamukahteen, aloitan kohta..., joten jos vaikka vasta heräilen klo 10, niin olen kyllä mukana silti. Huomasin, että Blogistanian Finladiassakin oli klo 10, mutta pitkin päivää listoja tuli ja se oli kivaa, että tuli. Paljon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...