perjantai 25. marraskuuta 2011

Poistoperjantain arvonta ja uusi kirja

Eilisistä kirjallisista bileistä uupunut bloggaaja on ollut tänään aikatauluistaan jäljessä, ja siksi poistoperjantaikin livahti melkein lauantain puolelle. Mutta ei ihan!


Viime viikolla ilmoitin poistoon Ulla Vaarnamon romaanin Jäniskuu, jonka voitti itselleen...


Hanna Kirjainten virrassa -blogista!


Onnea voittajalle. :) Jos sopii, saat kirjan, kun ensi kerran tapaamme.


Tällä viikolla päätin poistaa hyllystäni...
Cyril Pedrosan sarjakuva-albumin Ekoloogiset (WSOY 2011), josta bloggasin viime sunnuntaina. Tarjolla siis tiedostavaa, mutta hauskaa ranskalaissarjista!


Kustantaja kuvailee teosta seuraavasti:


Reilun kaupan tavara, maallemuuttohaaveet ja käsiin hajoavat luomupuuvillakassit ovat ekologisesti ajattelevan perheen arkea

Ei ole helppoa olla hyvä ihminen välinpitämättömässä maailmassa. Omien pikku huolien lisäksi harteita painaa koko planeetan tulevaisuus. Valitako nuhruinen pyykki vai saastuttava tehopesuaine? Miten säilykenakit joutuivat terveysintoilijan kaappiin? Kloorittomassa uima-altaassa viihtyvät erinäiset elämänmuodot, ja puutarhanhoidossa vaihtoehtoja on vain kaksi: myrkytä tai kitke.

Uuden sarjakuvakerronnan tähti Cyril Pedrosa (s. 1972) päätti jo kuusivuotiaana tulla sarjakuvapiirtäjäksi. Uransa hän aloitti Disney-elokuvien animaattorina. Pedrosalta on aikaisemmin suomennettu sarjakuvaromaani
Kolme varjoa (WSOY 2010), joka palkittiin Angoulêmen sarjakuvafestivaaleilla vuonna 2008. Ekoloogiset on hersyvän hauska ja ajankohtainen valikoima Pedrosan kahdesta omaelämäkerrallisesta albumista.


Arvontaan voi ilmoittautua ensi torstaihin, 1.12., klo 17.00 saakka. Arpoja voi saada 1-3, yhden kustakin seuraavasta: ilmoittautumalla mukaan kommentoimalla tätä postausta; olemalla rekisteröity lukijani; ja linkittämällä arvonnan omaan blogiinsa. Onnea mukaan innostuville!

En ole ehtinyt kirjoittaa ja ajastaa juttuja viikonlopulle, mutta saatan ehtiä työstämään niitä ihan reaaliaikaisesti, sillä meillä ei ole sovittua ohjelmaa seuraaville päiville. Toisaalta vietän yksinhuoltajaviikonloppua Teemun ollessa matkoilla, joten saapa nähdä. :) 

Joka tapauksessa rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

28 kommenttia:

 1. Oi, toi olisi tosi kiva lahja avomiehelle!

  VastaaPoista
 2. Tämä kiinnostaa kovasti, joten kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin mukana kahdella! Sarjakuvakirjoihin on ollut tarkoitus tutustua jo hetken aikaa, ja mikä olisi kivempaa kuin tutustua sellaiseen, joka aiheensakin puolesta kiinnostaa:)

  VastaaPoista
 4. Nyt olen sen verran innostunut sarjakuvista että voisinpa kokeilla tätäkin. Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa mukaan kolmella :) Tämä kiinnostaa paljon mutta ei ole ainakaan vapaana meidän kirjaston hyllyissä pyörinyt.

  VastaaPoista
 6. Kiinnostuin sarjakuvasta jo sinun siitä blogatessa, joten pakko olla 3 mukana!

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana. :)


  'Mariem

  VastaaPoista
 8. Tämän olen halunnut lukea jo jonkin aikaa, joten yhdellä arvalla mukana :)

  - Gerdy

  VastaaPoista
 9. Tämä osuisi ja uppoaisi aiheensa puolesta pihiin naiseen täydellisesti! En ole käytännössä lainkaan lukenut sarjakuvia joten tällä voisi olla mainio aloittaa. Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 10. Aihe on hyvä, kuten viimeksi totesin. Kokeilen siis,jos tällä yhdellä arvalla onnistuisi vaikka saamaan kirjan.

  VastaaPoista
 11. Onnea matkaan kaikille jo nyt osallistuneille! Clarissalle piti tulla sanomaan, että kyllä sinä aina saat osallistuessasi kaksi arpaa, sillä olet rekisteröitynyt lukijakseni (ellet ole sitten poistanut itseäsi, en ole käynyt tarkistamassa, heh).

  VastaaPoista
 12. Niin, miten tulkitset asian;-) Olen VAKILUKIJASI, mutta en ole rekisteröitynyt sinun blogiisi enkä mudenkaan "suosikkieni" blogeihin.
  Tästähän on blogeissa jo keskusteltu, mutta en ole löytänyt vastausta, eli siitä, miksi pitäisi liittyä. Monilla on valtava määrä lukijoita, mutta kommentoijat ovat melkein aina ne samat. Missä piileskelevät ne kaikki loput rekisteröityneet? Onhan toki niitäkin, jotka lukevat, mutta eivät kommentoi.
  Aion rekisteröityä blogeihin heti, kun joku antaa mielekkään vastauksen:) *Vastarannankiiski*

  VastaaPoista
 13. Tämä kiinnostaa kovasti, kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 14. Minäkin olen suunnitellut tutustuvani sarjakuviin, tästä olisi hyvä aloittaa :) Kahdella mukaan. Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 15. Kiitos! :) Voisinkohan voittaa kaksi kertaa peräkkäin, sillä tämän sarjiksen kyllä kovasti haluaisin!! Terkuin 2arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 16. Moi! Liityin tähän blogiin ihan vain saadakseni lisäarvan arvontaan, mukana 2 arvalla siis :) Kiinnostavalta vaikuttaa tuo kirja!

  VastaaPoista
 17. Tämä vaikutti niin kivalta, että ehdottomasti kolmella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 18. Clarissa, nyt olen kyllä ymmälläni, sillä olen ihan satavarma, että olen sinut jo blogini alkuaikoina lukijaraadissa nähnyt, mutta olet oikeassa: et sinä siellä olekaan. Näin ollen sinulle kuuluu tosiaan se yksi arpa.

  Ymmärrän nurinasi, ja tästä on tosiaan keskusteltu. Tähän voi hyvin liittää myös uuden lukijan Suvin kommenttin vähän alempana (lämpimästi tervetuloa, Suvi!). Minä liityn itse hyvin herkästi blogien lukijaksi, ja siihen on kaksi syytä: toinen on "kannatus", sillä varsinkin alussa on tärkeää nähdä konkreettisesti blogin lukijamäärien kasvavan, ja toinen on se, että seuraan blogeja oman sivupalkkini kautta, ja sinne päivitykset ilmestyvät kätevästi, kun olen seuraamieni blogien rekisteröitynyt lukija. En ole myöskään vielä keksinyt mitään haittatekijöitä lukijaksi liittymisessä.

  Annan arvonnoissani rekisteröityneille lukijoille ylimääräisen arvan, koska en ole keksinyt parempaakaan tapaa palkita blogia seuraavia lukijoita, niin kuin mielelläni teen. Tiedän, ettei rekisteröityminen suinkaan automaattisesti merkitse blogin tosiasiallista seuraamista, mutta se on yksi indikaattori, ja melkein ainoa, jota voin itse seurata. Toki muistan sinut ja muut vakituisesti kommentoivat, mutten halua kommentoinninkaan olevan kriteeri, sillä minusta on ihan ok seurata blogia keskusteluihin osallistumatta, niin paljon kuin kommentteja arvostankin. Lisäksi siinä tulisi vaikeuksia rajan vetämisen kanssa: mikä on aktiivista kommentoimista?

  En minä sitä hae, että ihmiset liittyvät lukijoiksi vain arvonnan takia lukematta blogia sitten enää koskaan, mutta sitä toki lieveilmiönä tapahtuu. Osa sitten poistuukin arvonnan jälkeen - lukijamäärissä tapahtuu pientä liikettä koko ajan suuntaan ja toiseen, mutta onneksi pitkän linjan trendi on sentään nouseva. :) Sellainen jossakin määrin kiero toive bloggaajalla kyllä on, että jos joku liittyykin pelkän arvonnan takia lukijaksi, hän saattaa sen vuoksi huomata blogin jatkossakin, kiinnostua siitä ja alkaa todella seurata sitä ilman arvontojakin. En siis häpeile myöntää sitä, että mielelläni kirjoitan mahdollisimman suurelle yleisölle, mutta puhun nyt tosiasiallisesta yleisöstä, en "hienolta näyttävästä" isosta luvusta lukijaraadissa.

  Ei minua kuitenkaan Clarissa haittaa, ettet ole lukijaraadissa, joten en sillä tässä yrittänyt sinua tai ketään muutakaan vakuuttaa rekisteröitymisen eduista. Se vain on tällä hetkellä ainoa keksimäni järkevä tapa edes yrittää pitää vakiolukijoita arvonnoissa etusijalla.

  Pitkän selostuksen lopuksi toivotan vielä onnea tässä välissä arvontaan ilmoittautuneille. :)

  VastaaPoista
 19. Kiitos vastauksestasi. Olen varmaan erikoisen jääräpäinen, kun en kuitenkaan aivan ymmärrä tuon ruudukon perimmäistä tarkoitusta. Johtuu varmaan siitä, että itse en ole kiinnittänyt huomiota siihen, onko toisilla lukijoita paljon tai oikein paljon. Omat lukijani ovat tietenkin minulle erittäin arvokkaita.
  Seuraan päivityksiä omalla listallani, joka toimii aivan samalla tavoin kuin tuo sivupalkin luettelo. Ennen oli oma listani seuraamistani blogeista ja lukijoista sivupalkissani näkyvillä, mutta siirsin ne toiseen paikkaan.
  Ymmärrän kyllä, että tuohon rekisteröitymiseen voi suhtautua eri tavoilla. Tässä sinun blogissasi saavat sentään kaikki olla mukana arvonnassa, mikä osoittaa mielestäni, että et kalastele lukijoita! Olen nähnyt toisenlaisiakin, mikä on saanut minut ärsyyntymään koko rekisteröitymissysteemiin.
  Kun nyt olit ystävällinen ja selitit oman näkemyksesi asiasta noin seikkaperäisesti, niin katsotaan - ehkä saankin kaksi arpaa:-)

  VastaaPoista
 20. Tällä kertaa vain yksi arpa.

  En ole lukijasi, vaikka olen lukijasi. (en ole vr-kiiskikään, muuten vain irrallinen kulkija)

  Valoa marraskuuhun!

  VastaaPoista
 21. ((((Clarissa)))) Tervetuloa lukijaksi ja onnea kahden arvan verran! <3

  Hyvä irrallinen ei-vr-kiiski A-L, sydäntäni lämmittää joka tapauksessa kuulla, että olet lukijani, vaikket ole lukija. :) Lähetän täältä kynttilänvaloa ja onnea arvontaan myös sinulle!

  VastaaPoista
 22. Kiinnostava sarjakuva eli tätä haluan itselleni tavoitella kahdella mahdollisuudella.

  VastaaPoista
 23. Kahdella mukana; hyvä, että sarjakuva venyy nykyään moneen muotoon.

  VastaaPoista
 24. Oho, olenpa viime tipassa, mutta kirja kiinnostaa sen verran, että voisin osallistua (yhdellä arvalla)!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...