perjantai 30. joulukuuta 2011

Poistoperjantain arvontaHei ystävät! Tuli vähän kiire näin uudenvuoden aatonaattona. Olen lomaillut lasten kanssa, mikä ei tarkoita perinteistä löhölomailua. Olen kuitenkin lukenut tänään loppuun Emma Donoghuen Roomin, josta olin ajatellut kirjoittaa heti, mutta olemme ihan juuri lähdössä syömään ja istumaan iltaa anoppilaan, joten Room jääkin toiselle päivälle.


Sen sijaan ilmoitan pika pikaa vuoden viimeisen poistoperjantain arvontavoittajat, joita on tällä kertaa kolme kappaletta. Poistoperjantain jatkosta ensi vuonna olen ajatellut niin, etten lopeta kyseisiä arvontoja kokonaan, mutta ne eivät ainakaan alkuvuodesta ole enää jokaviikkoisia.


Hannu Mäkelän Casanovan voitti itselleen...


Salla kompastelua-blogista!


Riitta Nelimarkan Elisen epämuistelmat puolestaan...


Katri!


Ja Iiro Rantalan Nyt sen voi jo kertoa...


pihi nainen Pihin naisen elämää -blogista!


Onnea voittajille. :) Ilmoitelkaa yhteystietonne profiilistani löytyvään sähköpostiin viikon sisällä, niin lähetän voittokirjat teille heti alkuvuodesta.


Kirjoittelen huomenna vuoden viimeisen postauksen, joten en vielä toivottele hyviä vuodenvaihteita tai iloista vuotta 2012. Mukavaa perjantai-iltaa kuitenkin kaikille!

6 kommenttia:

 1. Pahus, senkin anoppila! Haluaisin lukea Roomin, joten jään mielenkiinnolla odottamaan arviotasi :)

  VastaaPoista
 2. Peesaan Janninnaa: tahdon tietää mitä tuumasit Roomista! =)

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva kun pian siis luvassa tunnelmia Roomista ;)

  VastaaPoista
 4. Minulla on kyllä käynyt arvonnoissa aivan huikea tuuri tänä vuonna! Toivottavasti mäihä jatkuisi tulevan vuoden puolella. Kiitos, kiitos, kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva ylläri! Puolisoakin kiinnostaa tämä Iiro Rantalan kirja joten kiitämme jo nyt kirjasta :) Laitan sinulle osoitteemme meilillä tulemaan.

  VastaaPoista
 6. Salla ja Pihi nainen, ilo on minun puolellani, ja pyrin ehtimään postiin jopa tänään, mutta ainakin tällä viikolla lupaan kirjat lähettää. :)

  Janninna, Booksy ja Susa: voi harmi, tässä on kuukauden ja vuodenvaihteessa niin paljon muutakin blogisäpinää, että Room-arvio yhä odottaa, mutta on se tulossa! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...