perjantai 12. elokuuta 2011

Poistoperjantain myöhäisarvonta ja uusi kirja

No niin, vihdoin täällä. Sain lapset nukkumaan vasta lähempänä kello yhtätoista, mutta toisaalta se oli tietoinenkin valinta - siinä toivossa, että nukkuisivat aamulla pitkään. Kuopuksesta ei tosin ikinä tiedä. Nyt kun päiväkotiarki on taas alkanut, saattaa hänen sisäinen kellonsa herättää viikonloppunakin arkirytmin mukaan.


Ja asiaan, eli ensin arvotaan viikko sitten ilmoitetun poistokirjan, Carita Forsgrenin Jänistanssin, voittaja. Arpa ja random.org suosivat tällä kertaa...


Kuutarta Kuuttaren lukupäiväkirja -blogista!


Onnea voittajalle. :) Ilmoittelethan yhteystietosi, niin saan kirjan postiin. Tiedoksi muuten edellisen arvonnan kirjasta, Kathrin Schmidtin Et sinä kuole -romaanista kiinnostuneille: voittoa ei koskaan lunastettu, joten kirja tullee lähiaikoina uudelleen poistoarvontaan.


Sitten uuteen kirjaan.
Niin kuin uhkailin jo aiemmin, kiertoon lähtee Anne B. Ragden Satunnaista seuraa (Tammi 2011). Kirjoitin kirjasta jotakin täällä, ja vielä vähän täällä. Jos et jaksa klikkailla linkkejä auki, sanon tässä sen verran, että ei kannata odottaa mitään yhtenevää Ragden ihanaisen Berliininpoppelit-trilogian kanssa. Eikä hulvatonta sinkkusähellystäkään. Oikeilla odotuksilla tämä olisi varmasti sopivasti ajatuksia herättävä romaani identiteetin etsimisestä sekä tyhjiön täyttämisestä.


Kustantamo kuvailee teosta näin:


Ronskia rakkautta suosikkikirjailija Ragden tapaan

Berliininpoppelit-trilogiallaan ihastuttaneen Anne B. Ragden uusi romaani on hulvaton ajankohtaiskatsaus 00-luvun nettideittailuun naisen näkökulmasta.

Ingunn on 38-vuotias ikisinkku jolla miehiä riittää. Hän työskentelee trondheimiläisen sanomalehden Adresseavisenin musiikkitoimittajana ja nauttii itsenäisyydestään ja miehistä. Työpaikan tyttöjen viini-illoissa Ingunn julistaa oraakkelin tavoin naisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, vibraattorin takaamaa onnea, nuoria miehiä ja päivittäisten orgasmien tärkeyttä. Hän ei voi ymmärtää kollegojensa puolustamaa turvallisuudentunnetta, jonka vakiintunut suhde voi kuulemma taata.

Oikea rakkaus tuleekin kirjaimellisesti puskan takaa. Ingunn päättää ryhtyä kuntoilemaan ja hankkii kävelysauvat. Kohtalo heittää lenkkipolulla hänen jalkoihinsa pienen koiranpennun ja seitsemänvuotiaan Emman, jonka leski-isä tekee Ingunniin vaikutuksen. Mutta uskaltaako rohkea Ingunn rakastua?

“Pirunmoinen tarina, täynnä energiaa, huumoria mutta myös lempeyttä. Ragde tietää mitä tekee.” – Dagsavisen

Aikaa ilmoittautua arvontaan on 18.8. klo 17.00 saakka. Kustakin seuraavasta tienaa arpalipukkeen (siis yhteensä enintään kolme): ilmoittautumalla mukaan tämän postauksen kommenttiosiossa; olemalla rekisteröity lukijani Google-raadissa; ja linkittämällä arvonnan omaan blogiinsa.

Onnea matkaan mukaan lähteville! Nyt hyvää viikonloppua, ja palataan linjoille viimeistään ensi viikolla. Jos tämä Flow-lesken yh-aika mitenkään suo, kirjoitan huomenna lastenkirjoista, joita on jo kertynyt odottamaan vuoroaan. Pus!

18 kommenttia:

 1. Sinäkin Brutukseni!
  t. Toinen lapsensa myöhään nukuttanut (kukuttanut?) äiti

  En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta tulen sitten uudestaan kärkkymään tuota Schmidtia :).

  VastaaPoista
 2. Kahdella mukana :)

  jenn12aa@luukku.com

  VastaaPoista
 3. En lähde tälläkään kertaa kirjasta kilvoittelemaan, mutta odottelen kovasti pääseväni mukaan uudelle Et sinä kuole -kirjan arvontakierrokselle.

  Voi teitä nuoria äitejä lapsinenne. Tunnen itseni niin vanhaksi, kun omat lapset ovat jo aikuisia. Nyt sitten vain yritän nukuttaa itsepäistä koiraa...

  VastaaPoista
 4. Jospa kerrankin osallistuisin tähän. Eli kahdella mukana. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkään en lähde nyt tähän mukaan, mutta Anna Elinan tavoin odottelen Et sinä kuole-kirjan uutta arvontaa :)

  ps: Toivottavasti saat nukkua nyt pitkään!

  VastaaPoista
 6. Minä osallistun yhdellä arvalla Ragden arvontaan. Pitäisi kyllä Berliininpoppeleita lukea ne kaksi osaa ensin.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana ja peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
 8. Mukana yhdellä, kun olen niin laiska linkittämään ja en nyt tajua mistä google -raatin pääsee, apua?!? En näe sitä liity lukijaksi -painiketta missään.

  Erittäin hyvä kirja sinulla muuten luettavana juuri nyt :).

  VastaaPoista
 9. Moikka, laitoin sinulle hyvin myöhästynyttä sähköpostia, minä hölmö kun olin netin ulottamattomissa Kreikassa lomailemassa ja sen takia tieto tuosta edellisestä voitosta jäi ajoissa huomaamatta :(

  VastaaPoista
 10. Piti ihan kaksi kertaa katsoa, että luinko tosiaan oman nimeni tuosta, sillä minulla on harvoin arpaonnea! :D Huikeaa! Laitan osoitteeni sähköpostilla hetimiten. Tällä kertaa jätän arvonnan väliin, olen niin pyörryksissä voitostani. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea mukaan lähteneille! Mutu, täytyyhän se kirja sitten sinulle laittaa - sorry vain liian aikaisesta uuden arvonnan lupailusta muille kiinnostuneille!

  Ja onnea vielä Kuuttarelle, ilmoittelen sitten kun saan kirjan postiin asti. :)

  VastaaPoista
 12. Ikinä en muista lukeneeni yhtään norjalaisen kirjailijan kirjaa. Olisikohan tässä hyvä aloitus, koska kuulostaa kiinnostavan tuoreelta käsittelyltä. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukaan! :) Tämä onkin ollut lukulistalla jo jonkin aikaa

  VastaaPoista
 14. Kahdella mukana. Sinkkuus on kai nyt juuri trendiaihe. Tuntuu esittelysi perusteella, että tämä ei käsittelisi aihetta ihan sen nykytrendin mukaisesti. Peukut pystyyn, josko pääsisi tätä kautta tutustumaan sinkkuelämään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...