lauantai 7. heinäkuuta 2012

Luetut lauantaina: kesäkuu


Minulla on hyvin hatara kuva siitä, mitä ja miten paljon kesäkuussa tuli luettua, joten alan tehdä tätä listaa suurella mielenkiinnolla itsekin. Kesäkuuta ja sen ympäristöä leimaa ainakin jonkinlainen levottomuus: olen jättänyt useita kirjoja kesken tai tauolle. Näiden seuraavien kanssa jatkoin kuitenkin loppuun saakka:


Yhteensä siis luin 12 teosta, 3402 sivua. Aika paljon, mutta mukana oli myös työkirjoja.

En blogannut kovin paljon, mutta ylle linkitettyjen juttujen lisäksi kirjoitin mm. Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteesta, syksyllä ilmestyvistä uutuuksista ja Hurraa Helsinki! -kuvakirjasta

Kuten aina, luin paljon hyviä teoksia, mutta suurimman vaikutuksen taisivat tehdä - kukin omalla tavallaan - Who's Afraid of Virginia Woolf? -näytelmä, The Book of Jonah, Kesäkirja ja The Light Behind the Window. Myös Ready, Player, One oli todella iloinen yllätys.

Minulla on oikein ikävä säännöllisempää bloggaamista ja blogiyhteisöä, mutta heinäkuussa bloggaamistahtini varmasti vain harventuu, silllä lähdemme tulevana tiistaina reissuun ja olemme poissa kuukauden verran - muualla Suomessa ja Englannissa. En usko, että kirjoitan blogiin reissujen aikana, mutta tietenkin luen ja kerron lukukokemuksistani sitten elokuussa.

Yritän kirjoittaa vielä yhden jutun ennen lähtöämme, joten en jätä vielä tämän suurempia jäähyväisiä, vaan toivotan vain ukkostavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Hyvää reissua jo etukäteen! Tuota kesäkuista levottomuutta on ollut liikkeellä -

  Noita Seuraelämän sääntöjä jo vähän hipelsin kirjastossa, mutta on jo nyt liian monta kirjaa kesken. Ehkä myöhemmin... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Booksy! Huomenna lähdetään, mutta mietin tässä, ehtisinkö laittaa vielä yhden bloggauksen eetteriin.. Kuvat olisivat jo valmiina. :)

   Seuraelämän säännöissä oli paljon hyvää, mutta huomaan sen nyt olevan sellainen kirja, jonka jättämä jälki haihtuu aika nopeasti. Ei siis mikään elämää suurempi kirja New Yorkista huolimatta.

   Poista
 2. Voi että teille on tulossa ihania matkoja. Etenkin Englanti. <3 Mutta toki Suomikin!

  Meilläkin luettiin RR ja Pakastaja-Elvi nyt kesäkuussa. Se oli hauska - ja jännittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, minäkin odotan tosi paljon Englantia, mutta kyllä myös Itä-Suomeen pääseminen on aina yksi kesän kohokohdista. :)

   Pakastaja-Elvi oli tosiaan jännä. :) Me emme ole lukeneet sitä ihan ekaa Räppääjää (Hetki lyö), mutta seuraava, Kauhea makkara oli Stellalle sopivampi kuin seuraavat kaksi osaa. Ovat nekin menneet, mutta makkarakirja taisi olla vähän lyhyempi ja muutenkin "lapsellisempi". Olemme lukeneet nyt paljon niukasti kuvitettuja lastenromaaneja ja olen huomannut pientä kyllästymistä, jonka myötä olemme palailleet ihan rehellisiin kuvakirjoihinkin taas. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...