lauantai 14. toukokuuta 2011

Ja voittaja on...

Niin kuin suurin osa Bloggerin käyttäjistä varmaan tietää, blogien kanssa on ollut pari päivää ongelmia. Keskiviikon jälkeen kirjoitetut postaukset katosivat ensin kokonaan, nyt tänä aamuna huomasin torstaisen postaukseni palautuneen, mutta siihen tulleiden kommenttien ja syntyneen keskustelun jääneen sille tielleen. Eilen perjantaina blogiin taas ei pystynyt lainkaan kirjoittamaan ennen kuin myöhään illalla, jolloin en enää ehtinyt. Niinpä poistoperjantai jää tältä viikolta kokonaan pois. Palaan normaaliin rutiiniin taas ensi perjantaina.


Tänään on tarkoitus tehdä myöhemmin vielä Lastenkirjalauantain postaus, mutta halusin tulla nyt kuitenkin selittämään tavallisuudesta poikkeavia kuvioita sekä ilmoittamaan viimekertaisen kirjan, Jouko Heikuran Mustien vuorten varjossa (Gummerus 2011), voittajan. Hän on...


peikkoneito uppoa hetkeen -blogista!


Onnea voittajalle. :) Ilmoitathan profiilistani löytyvään sähköpostiini osoitteesi, niin kirja pääsee matkaan.


Palaan siis myöhemmin tänään lastenkirjallisuuden tiimoilta, ja huomenna olisi tarkoitus vastata vihdoin haasteeseen, jonka olen saanut Sanna- ja Sara-söpöliineiltä heidän ihanista Luettua- sekä P.S. Rakastan kirjoja -blogeistaan. :)


Mukavaa lauantaipäivää lukijoilleni!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...