sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sosiaalisen median sunnuntai: Kirjava kammari on nyt Facebookissa

Kirjava kammarikin on astunut globaaliin nykymaailmaan ja perustanut oman Facebook-sivun. Sivu löytyy ja sitä saa käydä tykkäämässä täällä. Olen myös Twitterissä, mutta siinä puuhassa olen vielä todella aloittelija. Minulta puuttuu vielä rutiini, enkä muista juuri koskaan edes avata Twitteriä saati twiitata. Mutta tavoitteena on aktivoitua siinäkin. Jos päädyn twiittaajana nimenomaan kirjabloggaajan rooliin (en ole vielä varma), laitan lisäinfoa tänne.


Nyt toistaiseksi siis hengailen kuitenkin lähinnä täällä ja Facebookissa. Jälkimmäisessä on tarkoitus paitsi päivittää sivulle kaikki blogin päivitykset myös linkittää muita kirja-aiheisia juttuja ja käydä mahdollisesti kirjavaa keskusteluakin. Tervetuloa mukaan!


Ensi viikolla Kirjavassa kammarissa on luvassa ainakin katsausta maaliskuun luetuista, Carol Shields- huokailua ja vihdoin postaus Jonathan Franzenin Epämukavuusalueestakin. Nähdään siis ensi viikolla!

4 kommenttia:

 1. Mä hämmästyin lukiessani Tammen syksyn uutuusluetteloa. Etkö sä ole puhunut asiasta mitään täällä vai onko se vaan mennyt multa ohi? Onnittelut joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Velma.

   Olen maininnut kustannussopimuksesta täälläkin pari kertaa, mutta vähän ohimennen. Asiaa ei toki ole tarkoitus salailla, mutta koska suunnitelmissa ei ole tehdä Kirjavasta kammarista kirjailijablogia, en ole myöskään tehnyt tulevasta kirjasta suurta numeroa. Ehkä syksyllä hehkutan enemmän, saa nähdä. :)

   Poista
  2. Wautsi, onnea! :) Ja kiva että löytyy fbstä tämäkin blogi, mukavaa vilkaista samalla kun roikkuu netissä tekemättä mitään.

   Poista
  3. Kiitos, Noora!

   Yhdistin vielä tuon blogin FB-sivun Twitteriin, joten jälkimmäiseenkin päivittyy sitten kaikki kirjajutut nykyisin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...