torstai 10. syyskuuta 2015

Kate Morton: Kaukaiset hetket

Julkaisen uusintana vuoden 2012 bloggaukseni Kate Mortonin The Distant Hours -romaanista, jonka suomennoksen Bazar julkaisi äskettäin nimellä Kaukaiset hetket. Tai paremminkin ohjaan teidät lukemaan vanhan postaukseni linkin kautta. Ihana kirja!

Tässä välissä olen muuten kuunnellut Kate Mortonilta myös tuon postauksessa mainitsemani The Secret Keeper -romaanin, ja juuri tänään tein äänikirjaennakkotilauksen The Lake House -uutuudesta. Morton on edelleen Lucinda Rileyn ohella yksi suurimpia suosikkejani nimenomaan kuunneltuna. Heidän kirjansa sopivat minulle erityisen hyvin äänikirjoina, samoin kuin Jojo Moyesin. Suosittelen kaikkia lämpimästi laadukkaan viihteen ystäville.

Syysaurinkoista loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Hyvä, kun uudistit tuon mahtisvinkkisi kuunnella näitä teoksia äänikirjoina. Olen siis aiemminkin tiennyt, että kuuntelet juuri tämänkaltaisia kuuntelusukkuloita (heh) englanniksi ja olen miettinyt, että niin minunkin kannattaisi tehdä. Mortonia en ole lukenut enkä kuunnellut, mutta ihastuin juuri lukemaani Jojo Moyesin kirjaan kyllä.

    Täytyy tutkailla, josko näitä saisi ihan yksittäiskappaleina ostettua, kun en haluaisi mitään jatkuvaa tilausta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...