perjantai 23. syyskuuta 2011

Poistoperjantain arvonta ja uusi kirja

Viime viikolla poistolistalla oli toistamiseen Alice Walkerin upea Häivähdys purppuraa. Sen voitti itselleen...


Valkoinen Kirahvi Opuscolosta!


Onnea voittajalle. :) Ilmoitathan osoitteesi viikon sisällä, niin postitan kirjan sinulle.


Tällä viikolla poistossa on seuraava teos:
Eli yhden suosikkikirjailijani, Amy Tanin, tunnetuin teos Ilon ja onnen tarinat (WSOY, 1991). Tämä on vuoden 1997 seitsemäs, kovakantinen painos elokuvakannella. Kirja on ostettu Kierrätyskeskuksesta ja se on oikein hyväkuntoinen.


Kustantajan sivulla ei ole enää tästä esittelyä, mutta keväällä tämän arvioi Nenä kirjassa -blogissaan Norkku. Amy Tanin kirjat ovat siis minullekin erittäin rakkaita. Lukemisesta on aikaa, mutta ainakin aikoinani nautin kovasti näistä koskettavista, monikulttuurisuutta, maahanmuuttokokemusta sekä äitien ja tytärten suhteita käsittelevistä amerikankiinalaisista lukuromaaneista. Omista Taneistani en luovu, mutta tämän hankin ihan blogiarvontaa varten kesällä.


Ilmoittautumisaikaa on nyt normaalia tuplasti enemmän, sillä lähdemme ensi torstaina viikoksi Istanbuliin. Voitte siis osallistua torstaihin 6.10. klo 17.00 saakka. Arpalipukkeita voi saada 1-3, yhden kustakin seuraavasta: ilmoittautumalla mukaan tämän postauksen kommenteissa; olemalla rekisteröity lukijani; ja mainostamalla arvontaa omassa blogissa. Kertokaa ilmoittautuessanne, kuinka monella arvalla osallistutte. Arvontavoittoja postitan vain Suomen rajojen sisällä. Onnea matkaan!


Minulla on ollut monella tapaa hyvä viikko, eikä vähiten siksi, että olin keskiviikkona Gummeruksen järjestämillä ihanilla illallisilla ravintola Kosmoksessa tapaamassa kirjailija Chris Cleavea, jota olen tunnustanut fanittavani suorastaan mustasukkaisuuteen asti. Arvioni hänen romaanistaan Incendiary voitte lukea täältä, ja romaanista Little Been tarina täältä. Cleave oli myös aivan valloittava persoona, joten fanitan häntä - jos mahdollista - entistä enemmän nyt. Minulla oli myös tarkoitus haastatella häntä eilen, mutta lopulta aikataulut hieman pettivät, enkä voinut joustaa omissani tarpeeksi, joten virallinen haastattelu jäi. En ole kuitenkaan kauhean pettynyt, sillä ehdimme keskustella illallisilla elämästä ja kirjallisuudesta paljon. Lisäksi minulla on mahdollisuus esittää hänelle lisäkysymyksiä sähköpostitse, joten saatatte päästä vielä myöhemmin lukemaan täällä lisää Cleave-asiaa.


Huomenna täällä on toivottavasti Lastenkirjalauantai, mutta toivotan joka tapauksessa kaikille jo nyt oikein hyvää viikonloppua! Me kohotamme vihdoin tänään kotioloissa maljat kustannussopimukseni kunniaksi, ja lisäksi ajattelin tehdä vuohenjuusto-punajuuripizzaa, kunhan nirsot lapset ovat menneet nukkumaan. :)

29 kommenttia:

 1. Kolmella NIIIIN mukana :-)!

  Toivottavasti huomenna on lastenkirjalauantai!

  VastaaPoista
 2. Kolmella ehdottomasti, rakastan Amy Tanin kirjoja! :)

  VastaaPoista
 3. Amy Taniin voisi tutustua ihan sinun hehkutuksen perusteella, joten kahdella mukana.

  Ja vielä virtuaalinen kippistys sopparisi kunniaksi :)

  VastaaPoista
 4. Mukana jälleen kolmella. Tämä Amy Tan kiinnostaa kovasti (olen lukenut vain Luutohtorin tyttären - meniköhän kirjan nimi noin?).

  Ja vielä tätäkin kautta oikein lämpimät onnittelut kustannussopimuksesta! Todella mahtava juttu! <3

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kolmella mukana! Sen verran kivalta kuulostaa.

  VastaaPoista
 6. kahdella arvalla mukana. :) sydämelliset onnittelut kustannussopimuksesta ja oikein ihanaa Istanbulin matkaa!

  VastaaPoista
 7. Amy Tan on ihana ! Tällä kertaa tosin en osallistu arvontaan, kun tuo kirja jo on omassa hyllyssä :-) Onnittelut sopimuksesta !

  VastaaPoista
 8. Tismalleen samat sanat kuin Eriqoulla. :)

  Vuohenjuusto-punajuuripizza kuulostaa herkulliselta. Ja lastenkirjalauantaita toivon minäkin.

  Kiitos myös seurasta Kosmoksessa. Cleave on ihastuttava persoona!

  VastaaPoista
 9. Kiitos linkityksestä!

  Tämä on kyllä niin ihana kirja että täytyy osallistua, Ilon ja Onnen tarinoita minulla ei ole omana. Kenties onni on myötä...

  Mukana kahdella!

  VastaaPoista
 10. Kahdella mukana. Tätä Tanin kirjaa minulla ei ole.

  Lähdette siis Istanbuliin, jota minäkin suosittelin. Hyvää matkaa!

  Paljon onnea kustannussopimuksesta! Todella hieno juttu.

  VastaaPoista
 11. Katriina R. (Minä, sisareni -esikoisen äiti)24. syyskuuta 2011 klo 22.07

  Oi, alkoi tehdä mieli tuota pizzaa! Yhdellä arvalla voisin olla mukana.

  VastaaPoista
 12. Onnea kaikille tähän mennessä mukaan ilmoittautuneille! Kiitokset vielä onnitelleille ja mukavaa matkaa toivottaneille!

  Pizza oli aivan todella herkullista, suosittelen lämpimästi kokeilemaan kyseistä yhdistelmää pizzapohjalla (laitoin lisäksi punasipulia ja rucolaa, mutta toimisi varmasti ilmankin tai muilla lisukkeilla)!

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana..

  Luinko mä oikeen että punajuurta pizzaan??

  VastaaPoista
 14. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 15. Onnea matkaan myös Piijulille ja Katileinille! Ja Piijuli, kyllä, laitoin punajuurta pizzaan ja oli ihan mielettömän hyvää. :) Sain idean täältä: http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Punajuuri-vuohenjuustopizza/1135261394410 ja sovelsin vähän.

  VastaaPoista
 16. Taas kolmella mukaan!

  Oikein hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 17. Punajuuri-vuohenjuustopizza kuulostaa törkeän hyvältä! Pakko kokeilla joskus!

  Ja arvonnassa taas kolmella mukana! Tiedätkö, olen niin ihastunut siihen taannoiseen kukkakuvaasi, että jos sopii, linkitän arvontasi jo kolmatta viikkoa saman kuvan taakse! :)

  VastaaPoista
 18. Onnea matkaan myös Katrille ja Saralle! Ja Sara, toki sopii, se on ihana kuva. Minä ihan rakastan daalioita ja valkoisia kukkia ihan ylipäätään!

  VastaaPoista
 19. Oih, minäkö voitin! Ihanaista! Ja meinasipa mennä tyystin ohitseni, kun olen ollut vailla nettiyhteyttä kokonaiset viisi päivää ja hengittänyt muuttolaatikoiden välisissä käytävissä. Laitanpas sinulle oitis yhteystietoni :D...

  VastaaPoista
 20. Kahdella mukana. Amy Tan on minulle kirjailijana toki tuttu nimi, mutta yhtään kirjaa en ole vielä lukenut.

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla ilmoittaudun mukaan kiinnostavan kirjailijan teoksen arvontaan. Onnea kustannussopimuksesta!

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana. :)


  'Mariem

  VastaaPoista
 23. Kolmella mukana, Amy Tan olisi ihan uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana :P Aivan outo nimi vielä tuo Amy Tan, mutta olisi mukavaakin mukavampi tutustua hänen tuotantoonsa! :)

  VastaaPoista
 25. Kaksi arpaa heitän kehiin ja toivon parasta. Kirjailija on nimenä tuttu, mutta lukenut en ole vielä mitään häneltä.

  VastaaPoista
 26. Oi! Huomasin vasta nyt ilouutisesi kustannusopimuksesta! Aivan mahtavaa, innolla odotan, millainen kirja sinulta tulee <3 Onnea mielettömän paljon!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...