perjantai 26. elokuuta 2011

Poistoperjantain arvonta ja uusi kirja

Heh, minua ihan naurattaa tämänkertainen voittaja. Tatiana de Rosnayn Viimeinen kesä -uutuusromaanin voitti nimittäin osallistuja, joka ei ollut hankkinut ko. teosta siksi, että luettavia kirjoja oli muutenkin liikaa. :) No, täältä se nyt kuitenkin lähtee hänelle, eli...


Lukuisan Lauralle!


Onnea voittajalle. :D Minulla onkin jo osoitteesi (olet onnekkaasti voittanut aiemminkin), ellet ole muuttanut viime aikoina. Laitan siis kirjan tulemaan. :)


Sitten tämän päivän poistokirjaan.
Kyseessä on siis ihanan Parolan asema -blogin pitäjän Katja Rinkisen tuunauskirja Vintagen viemää (WSOY 2011). Olen kirjoittanut kirjasta täällä, mutta laitan tämän kauniin teoksen nyt kiertoon, sillä olen itse hyvin kädetön näpertelijä.


Kustantaja kuvailee teosta näin:


"Villiinny vintagesta, riehaannu retrosta!

Parolan asema on 1920-luvulla perustettu asemarakennus vilkkaasti liikennöidyn Helsinki–Tampere-radan varrella. Se on myös pieteetillä, luonnollisin ja alkuperäisin materiaalein entisöitävä arvopuutalo, jonka lasimuotoilija Katja Rinkinen ja hänen miehensä ostivat pari vuotta sitten kodikseen. Ihastuttavilla sisustuksillaan jo mainetta niittänyt, ajan henkeen tuunattava talo avaa nyt ovensa upeine yksityiskohtineen.

Vintagen viemää tarjoilee hyvän maun rakentelureseptejä vaativammallekin kodinsisustajalle. Harmaaksi kelottuneesta lankunpätkästä saat käden käänteessä tyylikkään hyllyn. Kotitoimiston rumista arkistomapeista teet ehommat päällystämällä ne raikkain kankain, ja jopa kuluneet 70-luvun huonekalut syttyvät eloon pirteällä maalikäsittelyllä. Omatekoiset emalikyltit taas ovat omiaan viestimään erityisen viitseliäistä asukkaista.

Kirja antaa vinkkejä myös muun muassa yksilöllisten valaisimien, sisustustaulujen ja koriste-esineiden valmistukseen. Ja mitäpä olisi unelmakoti ilman arvolleen sopivia puutarhakalusteita?"



Entiseen malliin ilmoittautumisaikaa arvontaan on ensi torstaihin, 1.9., klo 17.00 saakka. Tähän postaukseen kommentoimalla ja mukaan ilmoittautumalla saa yhden arvan. Toisen saa, jos on rekisteröitynyt blogini lukija, ja kolmas tulee vielä, jos tämän arvonnan linkittää omaan blogiinsa.


Onnea kaikille mukaan innostuville ja hyvää viikonloppua! Me päätimme jättää tänään Taiteiden yön riennot väliin, sillä nuorimmainen ei ole vielä oikein siinä iässä, ja kaikki olemme muutenkin väsyneitä tänään. Huomenna onkin sitten Espoo-päivä ja lapsille sopivaa toimintaa koko päivän tarjolla, joten vedämme tämän illan henkeä ja keräämme voimia huomiseen.

37 kommenttia:

  1. Kolmella mukana!

    Mukavaa Espoo-päivää huomenna!

    VastaaPoista
  2. Oi ei :D Kylläpäs kävi tuuri! Otan tietysti kirjan mielelläni vastaan, vaikka kirjoja tosiaan on pitkäksi jonoksi asti! Minkäs sille voi kun lähes kaikki kiinnostavat :D Osoite on pysynyt samana. Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Oo, tätä olisi tosi kiva lukea ja katsella, siksi mukaan kolmella!

    VastaaPoista
  4. Oijoi... nyt on pakko osallistua, olen koukussa niin vintage-juttuihin kuin kädentaitoihinkin. Kolmella ja peukut pystyssä. ;)

    VastaaPoista
  5. Mukana kolmella. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kolmella mukana! Tämä kirja pursuaa kivoja ideoita ja kauniita kuvia.

    VastaaPoista
  7. Kahdella mukana, komentti + lukija.

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihastuttava kirja! Jos arpaonnea ei ole niin tämä täytyy sitten muuten etsiä tutkittavaksi! :)
    Voi näitä kirjablogien ihania kirjavinkkejä viikosta toiseen!!

    Kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  9. Olisi kyllä ihana saada tuo kirja! Osallistun kolmella mukaan! :)

    VastaaPoista
  10. Osallistun kolmella. Jos vaikka käsityöharrastus taas saisi pontta, jos kirja sattuisi minulle :-). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa. :) Ihanan oloinen kirja. Koska nyt on niin hirveää arvontaruuhkaa, osallistun vain kahdella, mistä tulee kyllä hieman paha mieli minulle itselleni. Tätä blogia olisi ilo linkittää. <3

    VastaaPoista
  12. Testaan onneani yhdellä arvalla.

    Tervetuloa osallistumaan myös minun blogiarvontaani:

    http://helmienkimallus.blogspot.com

    (linkki oikeassa yläkulmassa)

    VastaaPoista
  13. Kolmella mukana!

    Koska olen juuri nyt torpparihaaveileva kädentaidoton, tarvitsisin tämän teoksen ehdottomasti.

    Pusut sinne ja hyvää iltaa! :)

    VastaaPoista
  14. osallistun yhdellä arvalla - toivottavasti onnekkaalla :)

    VastaaPoista
  15. Yhdellä arvalla mukana! Aurinkoista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  16. Yhdellä mukana! Tämä on hankintalistalla ensisjaisesti ystävälleni, jonka sukulaiset ovat muinoin asuttaneet Parolan Asemaa.

    VastaaPoista
  17. Ui! Kahdella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  18. Oi oioi!!! Tahdon tuon kirjan, tahdon!!! :) Uutena lukijana siis kolmella mukaan! :)

    VastaaPoista
  19. Osallistun. t. Miia.

    VastaaPoista
  20. Oo, tällä kertaa voisin osallistua, olen lukija eli 2 arpaa.

    VastaaPoista
  21. Kahdella mukana ja yhtä monta peukkua pystyssä osallistun arvontaan. Tykkään niiin kovasti kaikenlaisesta tuunauksesta yms ja olen tätä kirjaa jossain jo vähän sormeillutkin ja ihanalta vaikutti. Tuunaus- ja sisustusosaston kirjoissa käännöskirjallisuus ei koskaan pääse lähellekään kotimaisia.

    VastaaPoista
  22. Kahdella lähden minäkin mukaan, tykkään yli kaiken ns. selailu- ja inspiraatiokirjoista.

    VastaaPoista
  23. minäkin haluan osallistua! Yhdellä arvalla kun en oikein ole näistä netin saloista perillä enkä tiedä miten lukijaksi rekisteröidytään. mutta jospa onni suosi yhdelläkin arvalla, kokeillaan

    VastaaPoista
  24. Kahdella mukana, kommentilla ja lukijana. "Riehaannu retrosta" on kyllä minun kohdalla jo tapahtunut, nyt olisi hyvät jatkojalostusideat tarpeen.... Upealta näyttävä kirja, upealta bloginpitäjältä.

    VastaaPoista
  25. Lukemisentarpeessa googlailin kirjablogeja, päädyin tänne ja ilostuin. Nyt oon tosin ongelman edessä: melkein mieluumin kuin kokonaisia kirjoja, luen näitä sun suosituksia! Kiitos siis tästä kirjatyöstä, jota teet. Kirjastolistani kasvoi monella :-)

    Arvontaan lähden mukaan yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  26. Mielelläni osallistun yhdellä arvalla. Tämä kirja kiinnostaa kovasti!
    - Sirpa -

    VastaaPoista
  27. Kahdella mukana, eli linkitetty on. Valitettavasti en päässty kirjautumaan lukijaksi, mutta palaan siihen myöhemmin ( niinkuin bloggeri ehdotti).

    Ihana blogi, tykkään :)

    VastaaPoista
  28. Kahdella arvalla mukana, tuosta kirjasto olen haaveillut, mutten ole raaskinut hankkia...

    Löysin blogisi vasta, kun koetin etsiä erään sivukirjaston aukioloaikaa ;D Mutta olen kovin ihastunut blogiisi, taidanpa jatkaa tutkimuksiani täällä !

    VastaaPoista
  29. Mun kirja, ehdottomasti! Yhdellä mukana. -Katriina-

    VastaaPoista
  30. Tuon tahtoisin, kahdella mukana...

    VastaaPoista
  31. tämäpä mukava arvonta, tuun mukaan 2 arvalla sillä tulen myös lukijaksi!

    VastaaPoista
  32. Onpa ihana kirja=)
    Kahdella arvalla mukana, kommentilla ja lukijana.

    VastaaPoista
  33. Nyt hyppään arvontaan mukaan ihanaa kirjaa kisaamaan:)

    VastaaPoista
  34. Kirja on jo arvottu, mutta halusin tulla vielä toivottamaan uudet lukijat tätäkin kautta tervetulleiksi ja kiittämään ihanista, ihanista kommenteista mm. maijjaa, outia ja pikkuthtia! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...