perjantai 5. elokuuta 2011

Poistoperjantain arvonta ja uusi kirja

Huhhei, kauhea kiire! Joudun pitämään tämän nyt superlyhyenä, enkä ehtinyt edes ottaa virallista arvontakuvaa. Olemme lähdössä mieheni kanssa kahdestaan mökille viikonlopuksi (joskin minulla on tietenkin mukana kirjani ja miehellä golfmailansa), ja sitä ennen minulla on vielä työtapaaminen, sekä muuten mukava tapaaminen siskoni ja pikkuruisen siskonpoikani kanssa. Mutta nyt ilmoitan viime viikon, eli Kathrin Schmidtin Et sinä kuole -romaanin, voittajan:


Mutu!


Onnea voittajalle! Ilmoitathan yhteystietosi profiilistani löytyvään sähköpostiosoitteeseeni, niin pääsen lähettämään kirjan sinulle. :)


Tällä viikolla poistoon lähtee seuraava teos:


Carita Forsgren: Jänistanssi (Otava 2011)


Kustantajan kuvaus:


Hyytävä tunnelma hiipii kavalasti lukijan ihon alle…
Trilleri kilpailun myrkyttämästä työyhteisöstä ja näkymättömästä uhkasta.


Animaatiostudiolla työskentelevä Tiia on levoton: tuntuu kuin joku tarkkailisi häntä. Poikaystävä Samuli väittää Tiian kuvittelevan turhia, ja sitä epäilee Tiia itsekin, kunnes hän saa uhkaavan viestin tuntemattomasta numerosta.

Pienen studion väki elää kovan paineen alla. Emoyhtiö haluaa nopeasti tulosta, jänisaiheisen piirrossarjan on pakko onnistua. Kollegat kyräilevät toisiaan, ja ohjaajana työskentelevä Samuli ei epäröi ottaa muiden ideoita omiin nimiinsä.

Sitten Samuli katoaa. Pian sen jälkeen studiolle astelee koko olemukseltaan uudistunut Tiia. Sadun jänöpuput eivät ole sitä miltä näyttävät, eivätkä sitä aina ole ihmisetkään.

Minä olen pitänyt kovasti Forsgrenin kahdesta aiemmasta romaanista, mutta tämä jäi varmaankin genrerajoittuneisuuteni vuoksi minulta kesken, vaikka tästäkin Forsgrenin miellyttävän äänen tunnisti. Sivuan kirjaa tässä jutussa, josta löytyy myös linkkejä muiden bloggaajien arvioihin kirjasta.

Säännöt ovat taas samat, eli ilmoittautumisaikaa on ensi torstaille, 11.8. klo 17.00 saakka, ja arpalipukkeita voi tienata 1-3, yhden kustakin seuraavasta: kommetoimalla tätä postausta ja ilmoittamalla halunsa osallistua; olemalla rekisteröity lukijani Google-raadissa; ja linkittämällä arvonnan omaan blogiinsa.

Onnea mukaan lähteville ja hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni! Palaan ensi viikolla taas paitsi sorvin ääreen myös teidän blogeihinne.

16 kommenttia:

 1. Tätäkään en ole lukenut, joten kahdella mukaan. Mukavaa mökkiviikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kolmella mukana, kuinkas muuten! :D

  Ihanaa viikonloppua teille, nauttikaa! <3

  VastaaPoista
 3. Ah, jonotan tätä kirjastosta, mutta olispas onni myötä...

  Kahdella siis mukana. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kahdella mukaan. Mielenkiintoinen esittely kirjasta, yleensä en ihan hirveästi harrasta trillerejä, mutta tämä tuntuu aika vänkältä..

  VastaaPoista
 5. Forsgren ja trillerit kiinnostaa kovasti, joten kolmella mukana! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 6. Kahdella mukaan, kiitos! On ihan uusi tuttavuus tämä kirjailija.

  VastaaPoista
 7. Kahdella mukana! Kuulostaa hyytävältä ja kansi on hieno!

  VastaaPoista
 8. Kuulostipa pelottavalta kirjalta... taitaa olla sopivaa luettavaa elokuun pimeneviin iltoihin. Eli kahdella lipukkeella koittamassa olisiko onni myötä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos toivotuksista (viikonloppu oli tosi ihana!) ja onnea kaikille tähän mennessä mukaan ilmoittautuneille! Ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kolmen kuun kuningatar on ollut odottamassa lukulistallani. Tämä jänistanssi tuntuu vähemmän kiinnostavalta, mutta riittävästi silti, että lähden kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 11. Työyhteisöön sijoittuva trilleri on kiinnostava lähtökohta. Vaikka en trillerien ylin ystävä olekaan, niin kirjailija kiinnostaa sen verran, että mukaan arvontaan on lähdettävä... Kahdella arvalla; kommentoimalla ja lukijana.

  VastaaPoista
 12. Kahdella mukana; kirjailija on tuntematon tuttavuus mutta kirjan asetelma vaikuttaa kovasti mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...