torstai 21. kesäkuuta 2012

Torstaitoivotus: juhlavaa juhannusta!

Kirjavan kammarin madame lähtee nyt mökille, mömps. Sitä ennen toivotan teille kaikille lämmintä ja rentoa juhannusta!


En varmaankaan ehdi lukea hirveästi, mutta mukaan lähtee kuitenkin kotimaista kirjallisuutta: kesken oleva Carita Forsgrenin Perintö, Joel Haahtelan Perhoskerääjä sekä Tove Janssonin Kesäkirja. Autoa ajaessa voin hyvällä tuurilla (takapenkin melutasosta riippuen) kuunnella äänikirjaa. Lisäksi laukussa on yksi ei-kotimainen työkirja ja oma käsikirjoitukseni viimeisiä korjauksia varten.


Mitä te luette tänä juhannuksena, vai luetteko mitään?

11 kommenttia:

 1. Oi Kesäkirja, loistovalinta!!
  Minä luen tänä jussina neljää kirjaa: Maija Poppasta iltasatuna lapsille, Antti Hyryn Aittaa, Alvtegenin Todennäköistä tarinaa ja Somersalon Mestaritontun seikkailuja. Kirjavaras on myös kesken, mutta saa pitää taukoa kesäisempien kirjojen tieltä tämän viikonlopun ajan. Ja jos oikein innostun juhannusyössä, saatan santsailla Kesäyön Unen...

  VastaaPoista
 2. Täällä on juhannuslukemiseksi suunnitelmissa Marian Keyesin Hurmaava mies. Saas nyt nähdä miten sitä kerkeää lukemahan. :)

  Hyvää Juhannusta! :>

  VastaaPoista
 3. Lukemisena on Hessen kertomus Zyklon. Täällä Saksassa ei vietetä juhannusta, joten juhannusaattona pidän luentoja. Kokemus sekin! Sen jälkeen ehtinen Hessen pariin.

  Hyvää (toivottavasti aurinkoista) juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Mökkikassissa mukana:
  Tuija Lehtisen kahden kirjan kokoelma - se vaan kuuluu mökkilaiturille. Luen, jos juhannukselta ehdin.

  Oikein onnellista juhannusjuhlintaa!

  VastaaPoista
 5. Hyvää mökkijuhannusta, Karoliina!

  Minä yritän tehdä kirjapinostani matalampaa, mutta juhannukseen kuuluu minulla kirjoja enemmän hyvä seura ja yhdessä olo, joten kamalan toiveikas en ole lukemisen suhteen.

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää juhannusta mökkeillen!

  Mie sain juuri yhden kirjan loppuun viime yönä (ihana Léon ja Louise) enkä nyt vielä tiedä, mitä seuraavaksi lukisin. Luettavien pinossa on kuitenkin paljon hyviä kirjoja, joten lukemista kyllä löytyy.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Juhannusta.
  Luen Sotaa ja Rauhaa; kolmas kirja menossa, ja sen saan ainakin loppuunkin :)

  VastaaPoista
 8. Minun tämän vuoden juhannuskirjani olivat Andreï Makinen upea Ikuisen rakkauden kosketuksia sekä edelleen vähän kesken oleva Antonio Hillin Kuolleiden lelujen kesä.

  Ihanaa että luet Kesäkirjaa, se on niin <3 !

  (Tulin nyt vain piipahtamaan, ja viikolla sitten toivottavasti vihdoin (!!) tulen kyläilemään ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Minä valitsin juhannuskirjakseni Tove Janssonin Vaarallisen juhannuksen ja Susan Fletcherin Noidan ripin. Tosin ainoastaan Janssonin kirjaa ehdin vähän aloittaa, juhannus meni mökillä hyvästä seurasta ja ruuasta nauttien.

  VastaaPoista
 10. Suuri kiitos teille kaikille viesteistä ja juhannustoivotuksista! Luin mielenkiinnolla lukuvalintojanne, mutta kommentointi jäi aikanaan ja nyt lähetän vain tällaisen yhteistervehdyksen kaikille. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...